SEO CompanyInternet Marketing

Circuit autocar – Paris, Valea Loarei, 7 zile

ZIUA 1 – Duminica, ora 06.15(de Paste si 1 mai-miercuri) – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord. Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). . Tur VIENA cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii, Roata mare din Prater si RINGUL VIENEZ (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea), apoi popas 1 ora. Deplasare pe autostrada pe ruta  Viena-Munchen. In MÜNCHEN se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Deplasare pe autostrada pe ruta  Munchen-Paris. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 3 Vizita VERSAILLES. Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift) – urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si croaziera pe Sena.  Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional (40€ – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50€- daca se achita in Franta) cu autocarul(grup minim  25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza, plata la intrare, 3 castele: Blois, Amboise si Chenanceaux). Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Damme, Domul Invalizilor, Turnul Eiffel, Muzeul Louvre. Timp liber-shopping. Ora 21.30 – tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde), apoi deplasare pe ruta Paris-Munchen-Salzburg.  Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 6  Popas (2 ore)  in Salzburg unde se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa natala MOZART. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).   Cazare in Budapesta.

ZIUA 7 – Sambata (de paste si 1 mai-marti), mic dejun. Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Date de plecare

Loc in camera dubla

Supliment single

Copil

0-12 ani

27.04, 19.06, 18.07, 08.08, 22.08, 05.09. 295 100 275

 

  • La inscriere se achita minim 150 euro
  • Grup minim 25 turisti.
  • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  • servicii ghid roman ;
  • transport cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* si 2*(camere, pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single; asigurarea medicala e obligatorie.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.   

Galerie foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

MesajComments are closed.