SEO CompanyInternet Marketing

Circuit autocar Benelux – Germania, 9 zile

ZIUA 1- ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord. Ora 6.30- deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu–Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada. In MÜNCHEN se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in zona Mannhein-Kaiserslautern.

ZIUA 3 (mic dejun). In LUXEMBOURG – vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul Catedrala St Michel, Cartierul Laeken, Palatul de justitie, Basilica Sacre Coeur, apoi tur pietonal Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Palace, Galeriile St Hubert. Timp liber. Ora 12-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.

ZIUA 4  (mic dejun). Deplasare la platoul Heysel(vizita Atomium si Minieuropa). Excursie la Anvers, vizita, o ora (Catedrala, Primaria), Gent (Catedrala, Primaria) si Brugge-vizita centru, plimbari cu vaporasul. Ora 21-plecare din Brugge. Cazere in Bruxelles.

ZIUA 5  (mic dejun). Excursie la Waterloo- vizita monumentul marii batalii. La Rotterdam-popas 90 min. in zona centrala. In Delft-shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. Cazare in Amsterdam.

ZIUA 6  (mic dejun). Tur Amsterdam cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel. Apoi shopping (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale si vizita Muzeul National. Timp liber. Ora 17.30-deplasare (240 km) spre Germania. Cazare in Koln.

ZIUA 7 (mic dejun). In Koln se viziteaza Domul (inclus in top – 100 minuni ale lumii). In Bonn – vizita Casa natala Bethoven.  Deplasare pe Valea Rinului (Bingen – Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In Frankfurt (orasul zgarie-norilor)-vizita Casa natala Gothe. Cazare in Nurenberg.

ZIUA 8 (mic dejun).In Nurenberg – plimbare pietonala in centru la:Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare. Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 9 – Duminica (mic dejun). Deplasare Szeged –Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord .

Date de plecare

Loc in camera dubla

Excursiii Waterloo si Brugee

Supliment single

Copil

0-12 ani

28.05, 09.07, 30.07, 13.08, 27.08. 380 65 220 340
  • La inscriere se achita minim 200 €.
  • Grup minim 25 turisti.
  • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  • servicii ghid roman;
  • 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus);
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single; asigurarea medicala e obligatorie.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.                                          

Galerie foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

MesajComments are closed.