SEO CompanyInternet Marketing

Circuit autocar Croatia, 6 zile

ZIUA 1 Luni, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord. Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica.  Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Cazare in zona Split-Sinj-Knin.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Deplasare pe coasta Dalmatiei si popasuri (cate 1 ora) in splendidele orase turistice : Trogir,   Sibenik si Zadar. Cazare in zona Parcul National Plitvice.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera).  . Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 Sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti.  Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord.

Date de plecare

Loc in camera dubla

Excursii

Supliment single

Copil

0-12 ani

24.06, 15.07, 29.07, 12.08, 26.08, 09.09, 23.09

260

25

125

245

  • La inscriere se achita minim 100 є.
  • Grup minim 25 turisti.
  • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  • servicii ghid roman ;
  • transport cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 5 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*(Budapesta) si 2*(camere, pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single; asigurarea medicala e obligatorie.

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

TAGS: , , , ,


Comments are closed.