SEO CompanyInternet Marketing

Londra – Paris 9 zile, avion

ZIUA 1 Sambata, ora 06-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 08. Sosire in Londra la 09.20. Excursie la Castelul Windsor si la Stonehenge. Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Cazare in Londra.

ZIUA 2 (mic dejun). Dimineata, optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa unde se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero. Dupa amiaza se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Cazare in Londra.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie (grup minim 15 turisti, 80 € – daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € – daca se achita in Londra) cu autocarul la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul  W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior). Cazare in Londra.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, shopping etc. Cazare in Londra.

ZIUA 5 (mic dejun). Ora 09.00 – transfer (2,5 ore) cu trenul Eurostar de la Londra la Paris. Excursie la Complexul Versailles(palatul si gradinile). Tur PARIS  cu autocarul (popas 30 min in Piata Trocadero) pe traseul : Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor.  Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza :Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor si Muzeul Louvre. Urcare in Turnul Montparnasse, apoi croaziera (o ora) cu vaporasul pe Sena. Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun).Timp liber sau optional, excursie (100€-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 120€ – daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim  25 turisti)  pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare : Blois – 7 € , Amboise – 8 €  si Chenanceaux – 8 € ). Cazare in Paris.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Disneyland, shopping, plimbare pe Champs Elysse, etc. Cazare in Paris.

ZIUA 9 Duminica (mic dejun). Timp liber. Vizita Cartierul Montmarte (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Urcare in Turnul Eiffel. Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.15. Sosire la Aeroportul Otopeni la ora 23.05.

Date de plecare

Loc in camera dubla

Taxe aeroport /securitate, transfer aerop-hotel-aerop

Copil

0-12 ani

17.08

695

260

655

Nota:

 • Supliment single 275 €
 • La inscriere se achita minim 350 €
 • Grup minim 25 turisti
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii

PRETUL INCLUDE:

 • servicii ghid roman;
 • croaziera pe Sena si urcarea in Turnul Montparnasse ;
 • 8 cazari cu mic dejun in hotel 3*** ;
 • transport avion Bucuresti – Londra / Paris – Bucuresti ;
 • autocar in zilele 1 si 5;
 • excursiile la : Castelul Windsor, Stonehenge si Versailles;
 • bilet tren Eurostar, Londra – Paris ;
 • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Observatii:

 • persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single;
 • Asigurarea medicala e obligatorie;

 Galerie Foto:

 

 

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


 

TAGS: , , ,


Comments are closed.