SEO CompanyInternet Marketing

HOTEL FERDINAND 3* OFERTA PASTE 2012

Adresa: Piata Hercules, Nr 1, Baile Herculane

Localizare: in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.

Dotari generale: restaurant (84 locuri), bar de zi, bar la mansardã si în grãdinã/ terasã, braserie, grãdinã de varã-terasã în stil românesc, bazã de tratament, salã de conferinte, salã de fitness, spãlãtorie proprie, seif la receptie, mini-magazin, parcare auto pazitã (gratuit); servicii de secretariat (fax, fotocopiere) gratuite, piscinã, saunã, solariu, jacuzzi.

Dotari camere: apartamente: living, dormitor, baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu pat matrimonial: baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu 2 paturi: baie cu dus, tv, halat de baie, uscãtor pãr, ventiloconvector pentru încãlzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet.

Servicii masa: se acordã în unitatea restaurant Ferdinand, categoria I.

Baza de tratament : La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, îl reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atât pentru cura externa cât si pentru cea interna, atât în tratamentul afectiunilor reumatismale severe cât si în profilaxia anumitor boli.

Indicatii terapeutice: 
•  in cura externa: boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor); boli ale sistemului nervos periferic; boli de piele; intoxicatii cu plumb si alte metale grele; boli ale aparatului respirator; afectiuni ginecologice.
•  in cura interna: boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe; boli de nutritie; unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:
•  electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
•  masaje, aerosoli;
•  hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, duo subacval, etc.;
•  acupunctura.

Facilitati copii: Copii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun. Pentru copiii cu varste intre 6-14 ani, se va plati un tarif de 20 lei/ zi in care este inclus micul dejun si 100 lei pentru excursia pe Dunare (la care se adauga comisionul agentiei). Pat suplimentar la cerere: 25 lei/ zi ( la care se adauga comisionul agentiei).

Pachetul include: 3 nopti de cazare cu mic dejun, Excursie pe Dunare si vizita la Manastirea Sfanta Ana + pachet picnic, Pranz traditional de Paste.

Servicii gratuite:
 internet wireless, acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, jocuri de agrement (rummy, sah, table, carti).

Hotel Ferdinand 3*OFERTA PASTE 2012

Pret in lei/pers
3 cazari

 

Perioada

13.04.2012-16.04.2012

Loc in DBL + MD + Pranz Pascal

485,00

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

MesajComments are closed.