SEO CompanyInternet Marketing

HOTEL GERMISARA 4* OFERTA PASTE 2012

Adresa: Str. Germisara 335450, Nr. IB, Geoagiu Bai

Localizare: in centrul statiunii, in apropierea strandului.

Dotari generale: 144 de camere confortabile, 7 apartamente elegante, room service 24 de ore, cabina de dus in fiecare camera, centru wellens & spa structurat pe 3 nivele, 2 lifturi pentru clienti, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere, serviciu de valet parking, acces la internet de mare viteza in fiecare camera si salile de conferinta, centru de conferinta cu o capacitate maxima de 150 locuri, halate de baie si papuci in toate camerele.

Dotari camere: TV cablu, baie proprie cu cabina de dus, minibar, AC.

Servicii masa: Restaurantul cu o capacitate de 260 locuri. Barul Oxygen este locul unde va puteti bucura de un “fresh”, dupa o sedinta de terapie, masaj sau sauna, Barul Ambient, locul unde atmosfera tensionata a unei sedinta de afaceri se disipa. Terase: terasa restaurantului Natural, terasa salii de conferinta Decebal, terasa Centrului de Welness and Spa.

Facilitati oferite de Centrul Wellnes & Spa

Demisol: tratament cu parafina 10 paturi

Parter: 2 bazine, unul terapeutic, cu apa mineral termala, un bazin de agrement, masaj cervical ; 2 cabine de sauna cu infrarosu si sauna finlandeza; o cabina solar, salon de coafura, manichiura, pedichiura, barul oxygen

Etaj 1: cabinet de masaj medical, de relaxare si reflex, sala multifunctionala kinetoterapie, individuala si de grup, fitness, cabinet hidroterapie cu 4 cazi hidromasaj, cada pentru electroterapie, cada pentru masaj cu jet de aer, baia galvanica; cabinet inhalatii, sala electroterapieEtaj 1: cabinet de masaj medical, de relaxare si reflex, sala multifunctionala kinetoterapie, individuala si de grup, fitness, cabinet hidroterapie cu 4 cazi hidromasaj, cada pentru electroterapie, cada pentru masaj cu jet de aer, baia galvanica; cabinet inhalatii, sala electroterapie.

Pachetul include: 3 nopti de cazare in camera dubla sau single, 3 x cina, 2 x pranz, 3 x mic dejun si program muzical in compania formatiei hotelului in data de 15.04.2012. Toate mesele sunt servite in sistem bufet. Intare Vineri (incepand cu orele 14.00) cu cina si iesire Luni ( pana la orele 12.00) cu mic dejun pascal.

Facilităţi generale GRATUİTE:
Accesul la piscina de agrement cu apă termală având o temperatură între 34-36 ºC .
Accesul la piscina de agrement cu apă dulce având o temperatură între 25-28 ºC .
Acces internet gratuit în cameră prin fir şi wireless în zona Recepției.

Observaţii !!!
Facilităţile generale GRATUİTE nu creează obligații contractuale.
Facilităţile generale GRATUİTE sunt oferite în limita disponibilității şi pe durata programului de funcționare afişat .

Tarifele nu includ Taxa de staţiune;
Taxa de staţiune se achită direct la Recepţie în ziua sosirii !!

Hotel Germisara 4* Geoagiu Bai-OFERTA PASTE 2012

Pret in lei/pers
3 cazari

 

Perioada

13.04.2012-16.04.2012

Loc in DBL + DP + Cina Festiva

590,00

SGL + DP + Cina Festiva

824,00

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

MesajComments are closed.