SEO CompanyInternet Marketing

Complex Turist Suior 3*, Maramures

Situat în N-V României, în judeţul Maramureş, la poalele Munţilor Gutâi, la o altitudine de 668 m, în mijlocul unui peisaj natural mirific, Complexul Hotelier Turist Şuior 3* se defineşte ca o oază de linişte şi confort pentru petrecerea vacanţelor şi a timpului liber. Înconjurat de munţi, dar la numai 18 km de municipiul Baia Mare, Complexul Hotelier Turist Şuior este uşor accesibil, oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian şi afaceri.

Accesul spre Șuior este unul facil și se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare – Baia Sprie – Sighetul Marmației.

IZA, MARA şi IGNIŞ, cele trei minihoteluri vă destăinuie prin numele lor primele simboluri de suflet ale maramureşenilor, pe care aceştia le iubesc şi le cântă ca pe nişte fiinţe dragi.

Dotari generale: IZA, MARA, IGNIȘ, cele 3 minihoteluri din Șuior Bază au o capacitate de 99 locuri de cazare în camere cu un pat, cu două paturi și în apartamente. Sunt în total 53 de camere în toate cele trei corpuri având următoarea dispunere: 7 camere single, 24 camere duble twin, 14 camere matrumoniale, 8 apartamente, terasa restaurant de la Bază poate găzdui peste 40 de oaspeți.  Ea se află în imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia. Braseria, aflată la baza pârtiei, are peste 60 de locuri și poate fi considerată ca fiind cel de-al doilea restaurant al complexului.Sala de conferințe poate găzdui peste 80 de persoane, pe scaune, fiind înzestrată cu: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, aparatură de traducere simultană în 2 limbi, internet în sistem wireless, microfoane fixe și instalație de aer condiționat.

Dotari camere: Decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde și albastru, fiecare culoare dându-i camerei personalitate și farmec propriu. Dotările sunt la nivelul de 3* stele, adică acestea au: mobilier elegant; minibar; televizor color; televiziune prin satelit; telefon; internet prin sistem wireless; baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător.

Alte facilitati: Centrul SPA, aflat în imediata apropiere a complexului, vine cu o gamă variată de servicii pentru destindere și relaxare. În același loc, doar la etaje diferite, beneficiați de: saună, jacuzzi, solar, masaj, sală de fitness, biliard, tenis de masă, darts. Se pot practica aici sporturi de echipă precum: fotbalul, handbalul, voleiul, baschetul, dar și individuale precum tenisul de câmp, atât pe terenul de zgură cât și pe cel de bitum. Se pot face drumeții pe munte, se pot vizita împrejurimile ajutați de bicicletă, motocicletă, sau ATV, puteți face jogging, puteți încinge o partidă de paint ball, existând în acest sens un poligon și echipamentul necesar practicării acestui sport.

Parcul copiilor: Copiii se bucură de o atenție specială, de aceea s-a creat un ”colț” numai pentru ei. Aici, cei mici, se pot juca în voie, beneficiind printre altele de leagăne și de un joc gonflabil cu lungimea de 21 m și lățimea de 5 m, compus din zid de ascensiune și multiple obstacole, sub supravegherea permanentă a personalului din complex.

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

Programul de funcţionare al pârtiilor: 10:00 pana la 22:00

Preturile sunt valabile pentru sejur de minim 2 nopti si exclud perioada 13.04.2012-17.04.2012 si 27.04.2012-03.05.2012. In preturile de apartament intra si accesul la sala de fitness si la sauna.

Complex Turist Suior 3*Oferta Generala

Pret in lei/pers/noapte

Mic dejun inclus

Mic dejun inclus + Pranz

Mic dejun inclus + Cina

Mic dejun inclus + Pranz + Cina

Perioada

10.01.2012-15.12.2012

Loc in dbl

110,00

165,00

176,00

231,00

Loc in APP 2 pers

145,00

200,00

211,00

266,00

Sgl

155,00

210,00

221,00

276,00

Galerie Foto:Comments are closed.