SEO CompanyInternet Marketing

Hotel Cota 1400 3*, Sinaia

Localizare si acces: Situat la altitudinea de 1400 m, la o distanta de 10 km (pe sosea) de Sinaia, aproape de partiile de schi de la Cota 2000 si Cabana Miorita.

Dotari generale: Structura de cazare insumeaza un numar de 72 camere, cu spatii confortabile si elegante dupa cum urmeaza: • 38 camere duble twin (doua paturi separate) • 24 camere duble matrimoniale (pat matrimonial) • 4 camere single • 6 camere “junior suite” Hotelul dispune de restaurant propriu si sala de conferinta.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu TV, cablu, minibar, posibilitate conectare internet, baie utilata cu cada, uscator de par, etc.;

Alte facilitati: Hotelul “Cota 1400″ ofera servicii si facilitati atat pentru clientii corporate cat si pentru turisti. Combinand servicii de prim rang si o exceptionala panorama asupra Vaii Prahovei hotelul creaza un spatiu confortabil ce reprezinta un refugiu peste asteptari. Iar pentru a te relaxa iti sunt puse la dispozitie sauna, jacuzzi,  dar si spatii pentru distractie ca discoteca sau posibilitatea organizarii unor evenimente in aer liber.

Facilitati copii (in camera cu doi adulti): Copiii cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate, fara a beneficia de pat suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsa intre 13 – 17,99 ani achita 50% din contravaloarea locului in camera dubla (se asigura pat suplimentar). Tarifele nu includ taxele locale, care se vor achita la receptie.

Hotel Cota 1400 3*
Pret in lei/pers/noapte Mic dejun inclus
Perioada

05.01.2012 – 31.03.2012

Loc in dubla 90,00
Loc in garsoniera 115,00
Loc in single 140,00

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

TAGS: , , , , ,


Comments are closed.