SEO CompanyInternet Marketing

Hotel La Dolce Vita 3*, Bran Moeciu

Adresa: Soseaua Branului nr.78, Brasov, Romania.

Localizare: DN 73 FN, Bran, Tohanul Nou – Bran, jud. Brasov, Hotelul La Dolce Vita se afla inr-un mic paradis natural, in vecinatatea vestitei localitati de munte Bran.

Dotari generale: Restaurant La Dolce Vita cu o capacitate de 150 locuri in interior si 80 locuri pe terasa. Collina Bar, Tempo Pub, fitness club, sauna, masaj, 3 sali de conferinta (modulare cu o capacitate de pana la 150 persoane), spalatorie, parcare proprie de dimensiuni generoase, birou Rent-A-Car, inchirieri ATV, birou de turism pentru programe turistice regionale cu sau fara ghid, magazine cu suveniruri .

Dotari camere: baie proprie, TV color, cablu TV, minibar, conexiune internet, acces securizat in camera pe baza de cartela magnetica etc.

Servicii masa: mic dejun inclus bufet. Restul meselor, optional, a la carte.

Facilitati copii (cazati  in camera dubla cu 2 adulti): copiii intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat.

Alte facilitati: spalatorie, parcare proprie de dimensiuni generoase, birou Rent-A-Car, inchirieri ATV pentru incursiuni in imprejurimi, birou de turism pentru programe turistice regionale cu sau fara ghid.

Tarifele includ: cazare, mic dejun si taxa hoteliera.

Hotel La Dolce Vita 3*

Pret in lei/pers/noapte

Mic dejun inclus

Date de intrare

08.01.2012 – 20.12.2012

Loc in dubla

117,00

Loc in Garsoniera

182,00

Loc in single

214,50

Loc in APP 2 pers

240,50

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

TAGS: , , ,


Comments are closed.