SEO CompanyInternet Marketing

Hotel Parang 2*

Localizare: este pozitionat in centrul statiunii.

Dotari generale: 326 de duble, 4 apartamente (living + dormitor), 24 de triple, restaurant (capacitate de 400), parcare publica, 2 sali de conferinta (300 locuri, 50 locuri)

Dotari camere: TV, frigider – unele camere, baie cu dus, balcon – fatada, radio, telefon.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Parang (Clasic sau Dietetic), categoria I, in sistem bonuri valorice, a la carte.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):  copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii cu varsta cuprinsa intre 5-11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar sau achita 50% din locul in dubla cu pat suplimentar asigurat; serviciile de masa pentru copii se achita la receptia hotelului.

Tratament: baza de tratament pentru afectiuni renale, cai urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate.

Turistii au obligatia sa prezinte biletul de trimitere/recomandare medicala (cu specificatia ” Se recomanda cura balneara in statiunea Baile Olanesti”), eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, bilet de trimitere care este formular cu regim special, unic pe tara, intocmit in 3 exemplare, cu o vechime mai mica de 1 luna. Dovada asigurarii poate fi facuta de turist cu: adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat fondul de sanatate sau cupon de pensie din luna anterioara prezentarii, cupon/adeverinta de somer,actul de identitate, certificat de nastere pentru copii.

Hotel Parang 2*

Pret in lei/pers 7 cazari

BV1

Date de intrare

07.11, 14.11, 21.11, 28.11, 05.12, 12.12

Loc in dubla

539,00

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


TAGS: , , , ,


Comments are closed.