SEO CompanyInternet Marketing

Hotel Tisa 3*, Baile Olanesti

Adresa: strada Libertatii 2A, Baile Olanesti.

Localizare: in centrul statiunii, deasupra parcului central “Mihai Eminescu” langa Aleea Izvoarelor.

Dotari generale: 58 de locuri in 29 de camere duble, restaurant categoria 3*, bar, terasa, baza de tratament.

Dotari camere: televizoare color, frigider-minibar, retea de cablu TV, internet, telefon cu acces la centrala digitala automata, grup sanitar propriu in fiecare camera cu dus, cabina de dus si ventilator electric automat pentru aerisirea baii, balcon la fiecare camera.

Servicii masa: sub forma de bonuri valorice si sunt obligatorii.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, masa se achita integral; copiii cu varsta cuprinsa intre 8-15,99 ani beneficiaza de reducere 50% din valoarea locului in dubla si achita masa integral (atat micul dejun cat si bonurile valorice).

Tratamente: hidroterapie (cada multifunctionala BTL; dus Stanger), magnetoterapie, termoterapie, unde scurte,impachetari parafina si silicon, ultrasonoterapie, ultrasunete, pneumoterapie, ultrasonoaerosoli, masaj medical sau de relaxare, electroterapie, curenti interferentiali, diadinamici, ionizari, russian stimulation, electro-hidroterapie, bai galvanice, sauna uscata (finlandeza) in regim medical. Copiii care au trimitere de la medicul de familie, adeverinta de elev sau student si copie dupa certificatul de nastere sau dupa cartea de identitate pot beneficia de tratament gratuit.

Tratamentul (15 lei/zi/persoana la care se adauga comisionul agentiei) este obligatoriu si consta in 3 proceduri/zi/persoana, inclusiv apa.

Alte facilitati: spalatorie si curatatorie (contra cost).

Turistii au obligatia de a avea asupra lor talon de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate si trimitere de la medicul de familie.

Hotel Tisa 3* pt sejur de minim 4 nopti

Pret in lei/pers/noapte

Date de intrare

15.10.2011-20.12.2011

Loc in dbl, fisa cont, tratament

107,00

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

TAGS: , , , , ,


Comments are closed.