SEO CompanyInternet Marketing

Paste Austria – Bavaria

22 aprilie   Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*** Budapesta.

23 aprilie Budapesta – Tirol

Mic dejun. Excursia continua spre mirificul TIROL, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: ~9,00 Euro/persoana (ghid local inclus cu acces gratuit la Gradini si parc). In Tirol ne vom caza la o pitoreasca pensiune. Cina si cazare pensiune 3***.

24 aprilie Kitzbuhel – Kaprun – Zell Am See

Mic dejun. Excursie la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile KAPRUN si ZELL AM SEE– perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Optional, se poate servi pranzul la un restaurant traditional din Zell Am See. Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune 3***.

25 aprilie Innsbruck – Swarovski – Pasul Gerlos – Cascada Krimml

Mic dejun. Excursie la INNSBRUCK – capitala Tirolului. Sosire la Innsbruck – orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii:Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl“ – Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche – Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale SWAROVSKI de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Bilet de intrare: ~8 €).Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos (1.630m)”. Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470m pana la 1.090m. Intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune  3***.

26 aprilie Zi Libera

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru drumetii montane, avand la dispozitie numeroasele trasee amenajate, cu diferite grade de dificultate. Cina si cazare pensiune  3***. (autocarul stationeaza conform normelor AETR)

27 aprilie Castelele Bavariei

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 49 Euro/pers si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune  3***.

28 aprilie Salzburg – Viena

Mic dejun. Excursie la Salzburg – orasul natal al lui Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Dupa vizitarea orasului, ne indreptam catre Viena, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare Hotel 3***.

29 aprilie Viena – Budapesta

Mic dejun. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Tur de oras panoramic Budapesta: Opera,  Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus). Cazare hotel 3*** Budapesta.

30 aprilie Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Perioada Circuit

22.04 – 30.04

Adult in dubla 399 €
Copil 2-11,99 ani 299 €
Supliment de single 100

Servicii Incluse:

 • 8 nopti cazare hoteluri si pensiune clasificate 3*** cu mic dejun inclus
 • Demipensiune in Austria (5 cine)
 • Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck
 • Excursie la Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski, Cascada Krimml
 • Excursie in statiunile Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See
 • Excursie la Salzburg
 • Excursie la Abatia Melk
 • Transport cu autocar propriu, clasificat 4**** (mai putin ziua 5)
 • Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:

 • intrarile la obiectivele turistice din program
 • Excursia optionala la Castelele Bavariei – 49 Euro/persoana (bilete de intrare incluse)

Suplimente & Reduceri:

 • camera SGL: +100 Euro/persoana/perioada
 • Reduceri copii 2-11,99 ani: -100 Euro/copil/perioada

Transferuri gratuite, dus-intors: Iasi-Bacau – Bucuresti

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


 

TAGS: , , ,


Comments are closed.