SEO CompanyInternet Marketing

Paste in Israel – Sejur Avion

Programul Excursiei Paste in Israel

21 Aprilie | Bucuresti – Tel Aviv

Prezentare la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:25 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO151 cu destinatia Tel Aviv. Decolare la ora 16:25 si aterizare la Tel Aviv la ora 19:00. Transfer in Tiberias, pe malul marii Galileii. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Royal Plaza 4** in Tiberias.

22 Aprilie | Marea Galileii–Carpenaum–Muntele Fericirilor–Tabgha–Muntele Tabor

Mic dejun. Pelerinajul in Tara Sfanta incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Domnul nostru Iisus Hristos a predicat si a dat invatatura. Urcam apoi pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Pelerinajul continua catre Tabgha unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Vom face apoi o calatorie cu barca pe Marea Galileii, cu o replica a barcii asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa croaziera, vom vizita biserica Buna Vestire si atelierul de tamplarie al Sfantului Joseph. Continuam cu vizita la muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Dupa pranz, vizita la Raul Iordan in locul special amenajat pentru a vedea locul de botez. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Royal Plaza 4* Tiberias.

23 Aprilie | Cana Galileii – Nazareth – Ierusalim

Mic dejun. Astazi vom merge pe muntii Galileii spre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Vom continua cu Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la Satul Nazareth – Pe urmele lui Iisus la propriu – o ferma autehnica cu oameni si case ca in primul secol, introducandu-ne in atmosfera de atunci, un loc reprezentativ, asemenea perioadei copilariei lui Iisus. Continuam spre Ierusalim, acolo unde astazi are loc Slujba de la Biserica Sfantului Mormant (participare optionala). Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Rimonim 4* Ierusalim. Seara, partipare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim (asistenta si transferul dus-intors sunt incluse).

24 Aprilie | Ierihon–Marea Moarta–Ierusalim–Muntele Scopus–Muntele Maslinilor

Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, prin Valea Iordanului mergem la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, si Qumran – locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, foarte bogata in minerale. Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Pranzul pentru ziua de Paste il vom servi la un restaurant in Ierusalim. Dupa pranz, intrarea triumfala in Ierusalim prin portile Vechii Cetati. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus apoi spre Muntele Maslinilor unde a fost arestat Iisus si pana in locul unde a avut loc Inaltarea. Se viziteaza Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si apoi vom avea parte de cea mai frumoasa vedere panoramica asupra orasului Ierusalim. Coboram apoi la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Rimonim 4* Ierusalim.

25 Aprilie | Bethlehem–Ierusalim–Muntele Sion–Zidul Plangerii–Noul Ierusalim

Mic dejun. Pelerinajul de astazi continua in Bethlehem unde vom vizita: Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul unde pastorii au fost instiintati de catre ingeri despre nasterea Mantuitorului. Urcam din nou la Ierusalim. Vizitam Muntele Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition, continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la vest, vizitand apoi partea noua a orasului Ierusalim: vizita la Muzeul Holocaustului si Parlamentul Israelian (Knesset) pentru a vizita Menorah. Servirea cinei la hotel.Cazare Hotel Rimonim 4* Ierusalim.

26 Aprilie | Ierusalim – Drumul Crucii – Golgota – Biserica Sfantului Mormant

Mic dejun. In aceasta dimineata vom incheia turul Ierusalimului cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 puncte in care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, pană la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Dupa-amiaza timp liber in Ierusalim, pentru cumparaturi. Servirea cinei. Cazare Hotel Rimonim 4* Ierusalim.

27 Aprilie | Ierusalim – Tel Aviv – Jaffa

Mic dejun. Vizitam Kibutz mesianic Yad Hashmmona si Parcul Biblic. Excursia continua spre Tel Aviv. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. Timp liber pentru cumparaturi. La ora 21:30 transfer la aeroportul interrnational Ben Gurion pentru imbarcare pe zborul Tarom RO154 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 00:45 si aterizare in Bucuresti la ora 03:30 a doua zi 28 aprilie. Sfarsitul pachetului de servicii.

Perioada Circuit 21.04 – 27.04
Adult in dubla 740 €
Copil 2-11,99 ani la cerere
Supliment de single 215

Servicii incluse

 • Transport cu avionul Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti, Compania Tarom
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Transport cu autocar local deluxe pe toata durata excursiei
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Royal Plaza 4* in Tiberias
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Rimonim 4* in Ierusalim, in partea israeliana
 • Demipensiune (6 cine la hotel)
 • Pranzul in ziua de Paste la restaurant in Ierusalim
 • Plimbare cu barca pe Marea Galileii
 • Excursiile zilnice si vizitele prevazute in programul excursiei
 • Participare la Slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim
 • Taxi Tabor, biletele de intrare la Satul Nazareth si toate bisericile din program
 • Ghid local de Limba Romana pe toata durata excursiei
 • Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse

 • Taxele de aeroport 145 €/persoana (pot suferi modificari)
 • Bacsisuri pentru ghizi locali si sofer, 5€/pers, se achita local
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Asigurarea Storno

Acte necesare: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

 

TAGS: , , ,


Comments are closed.