SEO CompanyInternet Marketing

Paste la Riga si Tallin – Sejur Avion

Programul Excursiei Paste la Riga si Tallinn

22 Aprilie  | Bucuresti – Riga

Intalnire cu reprezentantul Interra la ora 05:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK 805 cu destinatia PRAGA. Sosire in Praga la ora 08:15. Decolare din Praga la ora 11:40, sosire la RIGA la ora 14:30. Tur de oras panoramic cu ghid local: O incursiune in fascinantul oras care imbina cu succes mai multe stiluri arhitecturale, dintre care se remarca stilul Art Nouveau – care apare ca o opera desavarsita in Riga. Un tur panoramic pe ambele maluri ale Daugavei ne dezvaluie monumente din centrul istoric precum monumentul Libertatii, Opera, Teatrul, Piata centrala, Gara, Parcul Central sau Catedrala Ortodoxa. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare Days Hotel Riga 3* sau similar.

23 Aprilie | Riga – Jurmala

Mic dejun. Tur de oras pietonal: vom putea admira Centrul vechi, Catedrala, Turnul cu pulbere, Senatul, Biserica Sf. Petre, Castelul, Casa ghildelor, Casa „capetelor negre”, Casa „cei trei frati” si alte monumente de valoare si de o frumusete inestimabila. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie in centrul istoric sau optional, excursie de ½ zi in statiunea Jurmala.  Amplasata pe malul marii, Jurmala se bucura de cea mai intinsa plaja publica de la Marea Baltica – 32 km. Jurmala a fost destinatia preferata puntru locuitorii instariti si mai apoi pentru protipendada sovietica care si-a construit aici case de vacanta. In Jurmala se pot admira frumoase fatade si acoperisuri decorate cu influente clasice, art nouveau, romantice sau functionaliste. Multe dintre aceste constructii sunt declarate monumente istorice. Tarif: 25 €/persoana, min. 20 persoane (include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup). Cazare Days Hotel Riga 3* sau similar.

24 Aprilie | Riga – Rungale

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Rundale – Versailles-ul Letoniei. Ziua de astazi ne va purta pe Via Baltica pana la Rundale, cunoscut drept Versailles-ul Letoniei, construit in secolul XVIII. Creatia arhitectului Bartolomeo Rastrelli, acelasi arhitect care a conceput Palatul de iarna de la Sankt Petersburg, Rundale este o comoara a artei Letone, a stilurilor baroc si rococo. Intoarcere in Riga si timp liber la dispozitie. Tarif: 49 €/persoana min. 20 persoane (include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup, bilet de intrare la palatul Rundale – nu include biletul pentru gradini). Cazare Days Hotel Riga 3* sau similar.

25 Aprilie | Riga – Tallin

Mic Dejun. Pornim astazi spre o alta capitala superba care ne va impresiona prin frumusete si bogatie culturala, dar si prin amplasarea pe malurile Golfului Finic – Tallinn, capitala Estoniei. Pe drumul spre Tallinn ne vom opri in Sigulda pentru o plimbare in Parcul National Gauja unde vom vizita Castelul Turaida si ruinele Castelului Crusader (sec. XIII). In continuare vom face o oprire in Cesis, unul dintre cele mai vechi si mai pure orase letone. Trecand granita in Estonia, vom face o scurta oprire pentru a vizita orasul Tartu, principalul centru universitar al tarii si al doilea oras ca marime dupa Tallinn. Seara, sosire la Tallinn. Cazare Hotel Clarion Euroopa 4* situat central. Detalii

26 Aprilie | Tallin – Capitala Culturala Europeana 2011

Mic dejun. Tur de oras Tallinn pietonal cu ghid local: se viziteaza orasul vechi, Castelul Toompea, Domul (sec.XIII), Catedrala Orotodoxa Ruseasca (sec.XIX), Primaria (sec.XV), Biserica Sf.Olaf. Dupa amiaza, optional excursie de ½ zi in Golful Finic, la Kasmu si Altja. O jumatate de zi minunata in Golful Finic pe parcursul careia vom vizita doua sate pescaresti peste care timpul se pare ca nu a trecut. In Altja, totul este asa cum era si cu un secol in urma. Tavernele mici, barcile pescaresti, potecile de drumetii sau stancile mai mari sau mai mici, toate fac parte din peisajul cotidian. Mai jos pe coasta este Kasmu. Cu o istorie putin mai diferita, Kasmu era pe vremuri un sat al talharilor, al piratilor de pe mare care atacau transporturile de sare sau alcool. Nu in ultimul rand, a fost un refugiu pentru refugiatii din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Intoarcere in Tallinn si timp liber la dispozitie. Tarif: 30 €/persoana min. 20 persoane (include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup) Cazare Hotel Clarion Euroopa 4* situat central, sau similar.

27 Aprilie | Tallin – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la ora eliberarii camerelor. Transfer la aeroportul din Tallinn pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK 879 cu destinatia Praga. Decolare la ora 15:05, sosire la Praga la ora 16:10. Decolare la ora 21:35 si aterizare in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:25 (pe 28 Aprilie). Sfarsitul pachetului de servicii.

Perioada Circuit

22.04 – 27.04

Adult in dubla 450 €
Copil 2-11,99 ani la cerere
Supliment de single 115

Servicii incluse

 • Zboruri CSA, Bucuresti-Riga si Tallinn-Bucuresti, via Praga
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la Riga in hotel de 3*
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la Tallinn in hotel de 4*
 • Transferuri Riga-Tallinn
 • Tur de oras Riga pietonal
 • Tur de oras Riga panoramic cu ghid local
 • Tur de oras Tallinn cu ghid local
 • Excursie la Sigulda, Parcul National Gauja, Cesis si Tartu
 • Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse

 • Taxele de aeroport 135 €/persoana (pot suferi modificari)
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Asigurarea Storno

Transferuri gratuite, dus-intors:  Iasi-Roman-Bacau-Bucuresti

Galerie Foto:

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


 

TAGS: , , ,

0 CommentsYou can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment