SEO CompanyInternet Marketing

Sarbatorile de Paste la Dubrovnik – Avion

Programul Excursiei Paste la Dubrovnik

22 Aprilie | Bucuresti – Dubrovnik

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:05 pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS790 cu destinatia destinatia Dubrovnik via Viena. Sosire la Viena la ora 11:50 si imbarcare pe zborul OS731 cu destinatia Dubrovnik. Decolare la ora 12:50 si aterizare la ora 14:15. Sosire la Dubrovnik si transfer la hotel. Popas pentru fotografii panoramice cu cetatea Dubrovnik. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul vechi al orasului. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4*. Detalii hotel

23 Aprilie | Dubrovnik – Perla Adriaticii – Tur de oras & Insula Locrum

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras pietonal: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari).  Timp liber la dispozitie. Din portul vechi se poate face o scurta croaziera in Insula Locrum – locul unde a naufragiat Richard Inima de Leu, situata vis-a-vis de portul vechi. Servirea cinei la hotel. Seara, pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere de la biserica ortodoxa din orasul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4*.

24 Aprilie | Dubrovnik – Croaziera in Insulele Elafiti: Kolocep, Sipan si Lopud

Cu pranz pescaresc inclus si muzica traditionala dalmata

Mic dejun. Optional, Croaziera in Insulele Elafiti cu pranz pescaresc inclus, vin si muzica traditionala dalmata. Vom naviga de-a lungul Insulelor Elafiti pline de vegetatie luxurianta subtropicala: pini, chiparosi, maslini, cimbru, rozmarin si locul preferat al nobilimii secolelor 15-16 pentru intemeierea de case de vacanta. Ne vom indrepta intai catre Suđurađ – un port pescaresc de pe insula Sipan, apoi ne vom opri in golful Janska unde vom servi un pranz pescaresc cu preparate dalmate acompaniate de vin si muzica traditionala. Dupa pranz vom naviga catre insula Lopud, cunsocuta pentru traditiile sale marinaresti, locul de bastina al multor capitani si navigatori. Vom vizita pe insula Manastirea Franciscana si parcul Gjiorgic-Mayneri (sec. XIX).  Timp liber la dispozitie pe insula. Servirea cinei la hotel. Seara timp liber la dispozitie, plimbare cu ghidul insotitor in centrul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4*.

25 Aprilie | Excursie in Muntenegru – „Montenegro Blue” cu pranz inclus

Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi in Muntenegru. Vom strabate pentru inceput spectaculosul golf Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit

” Fiordul Sudului “. In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO. Vom calatori de-a lungul golfului trecand prin Risan si pitorescul Perast – casa multor capitani si navigatori de seama. Vom face apoi o croziera cu barca catre o insula construita de om, unde se afla „Biserica Maicii Domnului de pe stanca”.  Tur de oras in centrul vechi din Kotor unde se afla catedrala St. Triphun strajuita de ziduri si fortarete incluse in Patrimoniul Mondial Unesco. Stop fotografic la hotelul Sveti Stefan, un hotel-insula exclusivist. Tur orientativ in Budva – unda dintre principalele si cea mai frumoasa statiune din Muntenegru. Servirea pranzului. Timp liber la dispozitie in Budva. Intoarcere la Dubrovnik. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4*.

26 Aprilie | Zidurile cetatii Dubrovnik,  zborul catre casa

Mic dejun. In aceasta dimineata, va sugeram o plimbare pe zidurile cetatii Dubrovnik, una dintre cele mai frumoase atractii ale cetatii, zidurile medieval intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 2,000m. Acestea au o grosime cuprinsa in 3–6 metri. Se pot admira cele 4 fortarete: Minceta in nord, Ravelin in partea de est, St.John in sud-est si Bakar in vest. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Austria Airlines OS732 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 15:00 si aterizare in Viena la ora 16:25. La ora 17:30 imbarcare pe zborul OS787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:30 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

TARIF SPECIAL: 399 Euro/persona, loc in camera dubla

Tarife Excursii Optionale (informative)

Croaziera in Insulele Elafiti  50 € / persoana

 • Insulele Kolocep, Sipan si Lopud cu pranz pescaresc inclus si muzica traditionala.
 • Include: transfer, croaziera, ghid, pranz si entertainment

Excursie in Muntenegru   60 € / persoana

 • Include: transport autocar, ghid, bilete de intrare, plimbare cu barca, pranz

Servicii incluse

 • Transport cu avionul Bucuresti-Dubrovnik-Bucuresti, via Viena, Compania Austrian
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • 4 nopti cazare la Grand Hotel Park 4* Dubrovnik
 • Demipensiune (mic dejun si cina)
 • Tur de oras Dubrovnik, pietonal, cu ghid local
 • Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse

 • Taxele de aeroport 160 €/persoana (pot suferi modificari)
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Asigurarea Storno

Galerie Foto:

 

Rezerva acum folosind formularul de mai jos

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


 

TAGS: , , ,

0 CommentsYou can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment