SEO CompanyInternet Marketing

Select Holiday Villas 2*, Bran Moeciu

Select Holiday Villas aduce intreg confortul si utilitatile unui complex de 3*, chiar daca este clasificat la 2*.

Adresa: Str Principala, Nr 170 A, Bran – Sohodol, Jud Brasov, Romania.

Acces: Dinspre Bucuresti: Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Paraul Rece-Bran (170 km), Bucuresti-Pitesti-Campulung-Bran (235 km).
Dinspre Brasov: Cristian-Rasnov-Tohanul Nou-Bran (27 km).

Localizare: Complexul de vile este situat pe partea stanga a DN 73, directia Brasov-Pitesti, la intrarea in localitatea Bran, vis-à-vis de benzinaria Rompertrol.

Dotari generale: Complexul dispune de 72 de locuri de cazare, in camere duble si apartamente care va asigura confortul si intimitatea de care aveti nevoie.

Spatiile de cazare sunt impartite in: 5 vile cu cate 4 camere duble – 20 camere duble,  4 vile cu 1 etaj (2 camere/vila), 2 vile cu 2 etaje (4 camere/vila). Complexul mai dispune de bar cu billiard (30 de locuri), restaurant (74 locuri), 2 terase, loc pentru gratar, loc de joaca pentru copii, parcare proprie, seif la receptie, sala aflata la nivelul 2 al restaurantului cu o capacitate de 44 locuri, poate fi folosita pentru conferinte, seminarii.

Dotari camere:

Camera dubla: 1 dormitor cu pat matrimonial / twin, telefon, frigider cu minibar (contracost) si baie proprie cu dus;
Vila cu 1 Etaj : parter – living cu Tv cablu si telefon, bucatarie complet echipata si 1 baie cu cada, Etaj 1 – 2 dormitoare, 1 baie cu dus;
Vila cu 2 Etaje : parter – living cu TV cablu si telefon, bucatarie complet echipata si 1 baie cu cada, Etaj 1 – 2 dormitoare, 1 baie cu dus; Etaj 2 – 2 dormitoare, 1 baie cu dus; vila are o minigradina cu balansoar si gratar.

Servicii de masa: Se acorda in restaurantul propriu avand o capacitate de 74 de locuri, meniuri diverse, traditionale si alte bucatarii.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar  este 40 lei/ zi. Se accepta maxim 1 persoana in plus in camera dubla si maxim 2 persoane in plus in Vile.

Alte facilitati: In cadrul complexului nu sunt admise animale.Taxa hoteliera de 1.5% din prima zi de cazare se achita la receptie.

Obiective turistice in zona: 

  • Castelul Bran
  • Cetatea Rasnov
  • Poiana Brasov
  • Cheile Rasnoavei
  • Partie de schii.

Preturile pentru vilele de 4, si respectiv 8 locuri, sunt valabile cu conditia contractarii intregi capacitati a vilei.

Preturile nu sunt valabile in perioada 13.05-17.05.2012.

Taxa hoteliera de 1,5% din prima zi de cazare se achita la receptia hotelului.

Select Holiday Villas 2*

OFERTA GENERALA

preturi valabile pentru sejur de minim 3 nopti

Pret in lei/pers/noapte

 

Date de intrare

03.01.2012-20.12.2012

Loc in dbl + mic dejun

60,00

Loc in Vila 8 locuri

75,00

Loc in Vila 4 locuri

79,00

Sgl + mic dejun

86,00

 

Galerie Foto:Comments are closed.